Home » Student » Afstuderen

Op zoek naar een afstudeeropdracht?

Je wilt je studie afronden en bent opzoek naar een afstudeerstage? Studentinbedrijf.nl beschikt over een database met verschillende bedrijven waar jij je afstudeeropdracht kunt uitvoeren!
Ook wanneer je een afstudeeronderzoek hebt voorbereid maar nog geen geschikte organisatie hebt gevonden om deze uit te voeren ben je bij Studentinbedrijf.nl aan het juiste adres.
Daarnaast is het ook mogelijk om na je afstudeeropdracht bij het bedrijf in dienst te komen middels de zogenoemde “eerste baan garantie”. Hierdoor kun je je onderzoek verder uitwerken door deze zelf te implementeren!

Meld je nu aan op onze website voor een afstudeeropdracht afgestemd op jouw opleiding en wensen. Omschrijf duidelijk wat je afstudeeropdracht of afstudeeronderzoek moet inhouden zodat Studentinbedrijf.nl je kan matchen met het juiste bedrijf.

Presentatie via de nieuwsbrief

Regelmatig brengen wij onze (potentiële) opdrachtgevers op de hoogte van het aanbod van studenten die op zoek zijn naar een afstudeeropdracht. Dat doen wij door een nieuwsbrief naar de opdrachtgevers te verzenden waarin een korte introductie van jou is opgenomen met een verwijzing naar de website voor een uitgebreidere presentatie. Onze voor keur gaat er naar uit dat we een filmpje kunnen meesturen in de nieuwsbrief waarin jij jezelf kort presenteert.

Zorg ervoor dat je je d.m.v. een korte introductie of motivatie onderscheidt en geef kort en bondig aan wie je bent, wat je zoekt en welk voordeel het bedrijf heeft wanneer ze jou binnenhalen.