Home » Werkgever

Werkgever

Ben je werkgever en heb je een opdracht waar je binnen je onderneming geen tijd voor hebt? Of de kennis niet in huis hebt om de opdracht uit te voeren?

Laat deze opdracht dan uitvoeren door een student! Wij beschikken over een uitgebreide database met studenten die de opdracht voor jouw onderneming perfect kunnen uitvoeren.

Op zoek naar een student?

Je hebt een opdracht binnen jouw onderneming en je kunt er geen mensen voor vrijmaken. Of, je hebt de specifieke kennis om die opdracht uit te voeren niet in huis. Welke mogelijkheden zijn er dan voor jou om toch die opdracht uit te voeren?

Hoe interessant kan het dan voor je onderneming zijn om een student binnen de gelederen te halen en deze werkzaamheden te laten verrichten? Lekker laagdrempelig, een frissen blik met actuele kennis en nog relatief goedkoop ook!

HBO-studenten worden vaak 'ingehuurd' voor marketingopdrachten, zoals marktonderzoek, het opstellen van een marketingplan of het verrichten van een concurrentieanalyse. Maar ook voor het analyseren van de bedrijfsprocessen binnen bedrijven, het verrichten van kostprijsonderzoek of onderzoek doen naar de haalbaarheid van het in de markt zetten van een nieuw product of dienst.

Allemaal voorbeelden waar je perfect een student voor in kan zetten. Maar hoe bereik je de student? Vacatures bij een hogeschool uitzetten leveren te vaak niets op, weten wij uit ervaring. Een advertentie plaatsen is een optie, waar welke student leest jouw advertentie? En dan moet je ook nog het geluk hebben dat de juiste student zich aanmeldt.

Wij vinden de juiste student voor jouw organisatie.