Home » Werkgever

Een student biedt uitkomst

Ben je werkgever en heb je een opdracht waar je binnen je onderneming geen tijd voor hebt? Of de kennis niet in huis hebt om de opdracht uit te voeren?

Laat deze opdracht dan uitvoeren door een student! Wij beschikken over een uitgebreide database met studenten die de opdracht voor jouw onderneming perfect kunnen uitvoeren.

Klik hier om meer te lezen over de voordelen van het inzetten van een student.

Je hebt een opdracht binnen jouw onderneming en je kunt er geen mensen voor vrijmaken. Of, je hebt de specifieke kennis om die opdracht uit te voeren niet in huis. Welke mogelijkheden zijn er dan voor jou om toch die opdracht uit te voeren?

Hoe interessant kan het dan voor je onderneming zijn om een student binnen de gelederen te halen en deze werkzaamheden te laten verrichten? Lekker laagdrempelig, een frissen blik met actuele kennis en nog relatief goedkoop ook!

HBO-studenten worden vaak 'ingehuurd' voor marketingopdrachten, zoals marktonderzoek, het opstellen van een marketingplan of het verrichten van een concurrentieanalyse. Maar ook voor het analyseren van de bedrijfsprocessen binnen bedrijven, het verrichten van kostprijsonderzoek of onderzoek doen naar de haalbaarheid van het in de markt zetten van een nieuw product of dienst.

Allemaal voorbeelden waar je perfect een student voor in kan zetten. Maar hoe bereik je de student? Vacatures bij een hogeschool uitzetten leveren te vaak niets op, weten wij uit ervaring. Een advertentie plaatsen is een optie, waar welke student leest jouw advertentie? En dan moet je ook nog het geluk hebben dat de juiste student zich aanmeldt.

Wij vinden de juiste student voor jouw organisatie.

Wij leveren jou de juiste student

Studentinbedrijf.nl beschikt over een uitgebreide database met studenten m.n. op HBO-niveau. Door de jaren heen hebben we honderden studenten aan mooie, praktijkgerichte opdrachten geholpen in het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Niet alleen de studenten profiteren van de opdrachten die ze uitvoeren: wij bewaken het proces dat juist jouw onderneming voordelen heeft bij de inzet van een student.

Hoe we dit doen?

Door een optimale inventarisatie van jouw 'probleem' zorgen wij ervoor dat we de juiste student voor jouw organisatie werven. Een student die 'past' binnen jouw bedrijf en die ook nog eens over de vaardigheden en competenties beschikt die gevraagd worden om de opdracht tot goed einde te brengen. Het vooraf afstemmen van de juiste verwachtingen voor zowel jouw opdracht als hetgeen de student voor jou kan betekenen is cruciaal voor het welslagen van de samenwerking. Wij sturen en bewaken dit gehele proces. Voor jou en voor de student.